Novi Spa Hotels & Resort
Novi Vinodolski
T: +385 51 6684 -15, -17, -19
booking@hoteli-novi.hr

Smještaj
Naslovna / Spa / Doživljaj

Doživljaj

Spajajući jedinstveni koncept, kvalitetu terapeuta proizašlih iz NOVISPA Akademije, najviše standarde usluga i jedinstvenu state-of-the-art staklenu građevinu na samoj obali mora, uvjereni smo da će NOVISPA postati vrhunsko utočiste za sve Spa ljubitelje. Više od 10.000 m2 unutrašnjeg i 4.000 m2 vanjskog prostora skrivaju mnoštvo jedinstvenih masaža, tretmana i programa. Bilo da dođete na jedan tretman ili izaberete neki od naših wellness programa, Vaš boravak u NOVISPA bit će personaliziran u skladu s Vašim potrebama kako biste izišli potpuno obnovljeni i opušteni.

Djeci ipod 16 godina ulaz i korištenje bazena unutar SPA centra dozvoljen je isključivo kada, bilo radi godišnjeg doba ili radi vremenskih neprilika, vanjski bazeni nisu u upotrebi. Tada djeca uz pratnju roditelja ili odgovornih osoba mogu koristiti bazen u SPA centru u vrijeme dana određeno kao Obiteljsko vrijeme, poštujući pravila SPA centra navedena na licu mjesta.

 

 

Pošaljite upit

Posljednji blog

Pregledajte sve

Najvažniji medijski izbor ljepote, onaj za najseksi Hrvaticu, i službeno je započeo, a online casting traje do 20. travnja. Izbor, kao i proteklih...

Više