Novi Spa Hotels & Resort
Novi Vinodolski
T: +385 51 6684 -15, -17, -19
booking@hoteli-novi.hr

Smještaj
Naslovna / Usluge - sadržaji / Bazeni

Bazeni

SEA BREEZE bazeni
Kaskadni kompleks vanjskih bazena smješten je 30-tak metara od plaže. Gornji bazen, namijenjen za plivanje, u slapu se, ispod sunčališta, prelijeva u donji, koji pak nudi različite vrste hidromasaže: cijelo tijelo, leđa, noge, stopala... Želite li se osvježiti, u bazenu se nalazi i okrugli cocktail bar. Pored bazena su i kućice za masažu. Na gornjoj etaži je Sea Breeze restoran, a na donjoj snack bar.
Za goste Resorta na raspolaganju su suncobrani i ležaljke.
Djeci mlađoj od 13 godina dozvoljeno je kupanje samo na gornjem bazenu u prisustvu roditelja.
 

SPLASH! Pool & Lounge
Moderan bazen lounge karaktera nalazi se kraj hotela The View i nudi uslugu serviranja hrane i pića na ležaljkama i cabanas-ima.
 

KIDS' TOWN bazeni
Bazeni na kojima će uživati naši najmlađi gosti raspoloživi su od sredine lipnja-početka rujna (juni-septembar)! Dva povezana bazena (90 i 30 cm dubine) obogaćena su toboganom, zabavnom penjalicom, fontanama u obliku morskih životinja...
Gostima su na raspolaganju suncobrani i ležaljke.

 

 

Većina vanjskih bazena je raspoloživa u periodu od lipnja do rujna (Juni-Septembar) ovisno o vremenskim prilikama te raspolažu ležaljkama i suncobranima.

 

 

 

Posljednji blog

Pregledajte sve

Najvažniji medijski izbor ljepote, onaj za najseksi Hrvaticu, i službeno je započeo, a online casting traje do 20. travnja. Izbor, kao i proteklih...

Više