Novi Spa Hotels & Resort
Novi Vinodolski
T: +385 51 6684 -15, -17, -19
booking@hoteli-novi.hr

Smještaj
Naslovna / Spa / Misija i vizija

Misija i vizija

NOVISPA centar ... ne samo najveći Spa centar u Europi već i jedinstven po svom konceptu ponude i usluga.

Naša misija je pružanje Spa i wellness usluga najviše kvalitete te razvoj novih Lifestyle programa baziranih na holističkom pristupu svima koji žele uživati u vlastitoj ljepoti i zdravlju. Vizija NOVISPA je postati lider na europskom Spa tržištu te se razviti u Spa centar koji postavlja nove standarde u Spa industriji i koji ima pozitivan utjecaj na način života i navike svojih gostiju.

Iskusite sami NOVISPA filozofiju, budite vođeni, slušajte, osjetite, okusite, gledajte, postignite unutarnju ravnotežu, doživite promjenu ..... potom pričajte, ponesite nova iskustva sa sobom i podijelite ih s drugima, koristite ih u svakodnevnom životu i vratite se u naš savršen svijet mira, ravnoteže i harmonije.

Ponuda NOVISPA centra temelji se na: holističkom pristupu, vođenim i ciljanim Lifestyle programima, ritualima i iskustvima, privatnim Spa zonama, zdravoj ishrani, fizičkoj aktivnosti, individualnim treninzima, morskoj vodi, programima protiv starenja..... to su najvažniji elementi koji utječu na promjenu životnih navika i povratak ravnoteže i harmonije. Sve navedeno ostvaruju vješte ruke naših terapeuta, profesionalaca koji žive u skladu s wellness konceptom i koji imaju preko 400 sati edukacije na NOVISPA akademiji.

Odaberite nešto iz naše bogate ponude i prepustite našem profesionalnom osoblju da kreira savršen program namijenjen isključivo Vama i Vašim potrebama.

Rezervirajte

Posljednji blog

Pregledajte sve

Najvažniji medijski izbor ljepote, onaj za najseksi Hrvaticu, i službeno je započeo, a online casting traje do 20. travnja. Izbor, kao i proteklih...

Više